Što je suicid? Kako prepoznati znakove? Mitovi o samoubojstvu Kome se povjeriti Suicidi.info - Portal za prevenciju suicidaNSK

Stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    

Novosti

MEMORIJALNI TURNIR UKLA-e VIROVITICA
07.01.2015.
U prostorijama Dnevnog boravka Crvenog križa Virovitica, 14. prosinca 2014. godine u organizaciji Udruge klubova liječenih alkoholičara Virovitica te u suradnji s Hrvatskom Udrugom za prevenciju suicida (HUPS) održan je Memorijalni turnir u kartaškoj igri „Bela“ u spomen na članove i dobre ljude Dražena Mernjaka, Mate Sabolića i Josipa Šimona. Udruga Klubova liječenih alkoholičara (UKLA) Virovitica djeluje od 1999. godine kao slobodna udruga građana koja surađuje s mnogim državnim institucijama – Zavodom za javno zdravstvo Sv. Rok Virovitica, Općom bolnicom Virovitica, specijaliziranim ustanovama za liječenje alkoholizma, Centrom za socijalnu skrb Virovitica te ostalim udrugama. Ove godine najveća podrška UKLA-e Virovitica bio je Klub liječenih alkoholičara iz Đurđevca. Kao i protekle godine predstavnici Hrvatske Udruge za prevenciju suicida podržali su ovaj hvalevrijedan Memorijalni turnir svojim prisustvom i toplim riječima podrške.


Godišnja skupština HUPS-a 2014.
07.01.2015.
Godišnja skupština HUPS-a 2014.


Info pult - Mjesec borbe protiv alkoholizma
07.01.2015.
Udruga HUPS Virovitica u suradnji sa UKLA Virovitica obilježava Mjesec borbe protiv ovisnosti javnom akcijom koja se održala ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica 29.11.2014. u vremenu od 10-12 sati gdje smo dijelili promotivne letke i paketiće pšenice.


Mjesec borbe protiv ovisnosti u Učeničkom domu Virovitica
07.01.2015.
Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti održana prezentacija i mala parlaonica koliko je štetno i gdje dovodi konzumiranje alkohola i drugih opijata koji izazivaju ovisnost. U zanimljivaj raspravi kojoj su prisustvali i članovi KLA-Virovitca i bili na raspolaganju da odgovore na sva pitanja korisnika Učeničkog doma Virovitica.


Radni sastanak UKLA&HUPS
07.01.2015.
Povodom Mjeseca borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti održao se drugi sastanak Udruženja liječenih alkoholičara - Virovitica i Hrvatske udruge za prevenciju suicida gdje su se dogovorili sve daljnje aktivnosti povodom obilježavanja Mjeseca.


Tečaj senzibilizacije
07.01.2015.
Sudjelovanje na tečaju senzibilizacije za djelatnike na suzbijanju alkohola izazvanih i kompleksnih poremećaja koje provodimo povodom mjeseca borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti u suranji s UKLA - Virovitica.


Okučani
07.01.2015.
U okviru aktualnog projekta, večeras smo u Domu kulture u Okučanima održali javnu tribinu „Kako reagirati u kriznim situacijama“, koju je organizirao Općinski odbor i Općinska organizacija zajednice žena „Katarina Zrinski“ iz Okučana i vrijedna predsjednica Ruža Vidović.


Sastanak Ukla&Hups
07.01.2015.
Povodom Mjeseca borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti održao se sastanak Udruženja liječenih alkoholičara - Virovitica i Hrvatske udruge za prevenciju suicida gdje su se dogovorili sve daljnje aktivnosti povodom obilježavanja Mjeseca.


Radio emisija
07.01.2015.
Gostovali smo na Informativni centar Virovitica - Radio Virovitica . Razgovor je vodio gospodin Trpimir Markotić.


Broj članaka u ovoj kategoriji: 100Web portal Suicidi.info uređuje: mr. sc. Elvira Koić, dr. med., spec. psihijatar - webdesign: ie-centar Virovitica